Uutisia

Uutisia yhteensä: 246
1...5 | Seuraava → | Viimeinen ⇒

PATUKKA KAJAANIN KOMEIN

PATUKALLA (FI MVA HeV-19 Pinebulls Reggee Okey) piti kiirusta. Lauantain erikoisnäyttelystä nuori herra singahti seuraavaksi päiväksi 16.8.2020 Kajaanin ryhmänäyttelyyn. Ei ollutkaan turha reissu laisinkaan, vaan PATUKKA paranteli sijoitustaan ihan kohinalla ollen ROP-bulldoggi omistajansa Tuula Simolan näpeissä. Tuomarina näyttelyssä toimi Johanna Sarkkinen.BULLDOGGIEN ERIKOISNÄYTTELY KALAJÄRVELLÄ

15.8.2020 Kalajärven hulppeissa maisemissa pidettiin Suomen englanninbulldoggien erikoisnäyttely. Korona verotti jonkin verran osallistujamäärää eritoten ulkomailta, mutta vajaa sata bullukkaa vietti aurinkoista päivää niin kehässä kuin sen ulkopuolellakin.

Pinebulls oli edustettuna neljän bulldogin kera ja positiivisia yllätyksiä nähtiin niin äidin kuin pojankin kohdalla. PIRPANA,Pinebulls Rhapsody For Love oli avointen narttujen toinen kera SA:n ja poikansa URHO,Pinebulls Tarzan peräti luokkavoittaja AVO ERI1 SA isossa avoimessa luokassa (ilm.16 bullia). Hieno timmi könsikäs loisti karvanpäähän PU-sijoituksesta Kimmo Erosen tutuissa näpeissä.

HIPPO, CH MVV-17 Pinebulls John Bull kävi jättämässä jäähyväiset kilpakentille. Tämä upean näyttely- ja jalostusuran tehnyt uros oli veteraanien kolmonen ja pokkasi vanhimman bulldogin kiertopalkinnon. Kasvattajankin silmäkulma kostui yhteiskuvassa tämän SUUREN PERSOONAN kanssa, tiedostaessaan että kovin paljon vuosia ei enää jäljellä ole.
Kehässä Hippoa handlasi Niina Salo, Hippo on yhteisomistuksessa Marko Tuominiemen kanssa. Markolle ISO KIITOS näistä vuosista!

CH HeW-19 Pinebulls Reggee Okey esiintyi valioluokassa Tuula Simolan handlauksessa edukseen kuten aina, sijoitusta ei tällä kertaa kuitenkaan herunut. Yhteisomistustyttömme, Mäkisen Veskun ja Riittan silmäterä TIFFANY, Möwens Sugar Pie hurmasi tuomarin ja sai erinomaisen arvostelun ilman sijoitusta.
Tuomarina toimivat Kim Kjaer ja Mille Baek Tanskasta.PATUKKA PORIN YKKÖSTYKKI

Koronakevään ja -kesän jälkeen ensimmäisessä näyttelyssään Pori KV:ssä 2.8.2020 PATUKKA, CH HeW-19 Pinebulls Reggee Okey jatkoi siitä mihin talvella jäi ja ponnisti jälleen omistajansa Tuula Simolan handlauksessa näyttelyn komeimmaksi bulldogiksi. Tuomarina näyttelyssä toimi Tuula Savolainen.VUODEN 2019 VOITOKKAIMMAT

Pinebulls pojat pärjäsivät hienosti Vuoden 2019 Voitokkain-kisassa.
HIPPO, CH Pinebulls John Bull on roikkunut Jalostusuros-listalla vuodesta 2011 lähtien, ollen kolmesti voitokkain. Viime vuoden pisteet tälle 11v. herralle riittivät vieläkin kolmanteen sijaan. Hippo on yhteisomistuksessa Marko Tuominiemen kanssa (Bullsour), sinne lähtee ylävitoset :)
PATUKKA, CH HeW-19 sijoittui vuoden voitokkaimmissa uroksissa kolmanteen sijaan, hieno tulos kovassa porukassa. Lämpimät onnittelut ja kiitokset sinne Kuopioon Tuulalle ja Jussi-Pekalle!
URHO, Pinebulls Tarzan, meidän aloitteleva näyttelytähti ylsi vain yhdellä RYP-4 tuloksella 11. sijalle. Onnittelut ja kiitokset Erosen perheelle yhteisen poitsumme hienosta kunnosta!PATUKKA AVASI VUODEN 2020 VAHVASTI

Tuula Simolan omistama ja hienosti handlaama PATUKKA,CH HeV-19 Pinebulls Reggee Okey aloitti näyttelyvuoden voitokkaasti. Kajaanin KV näyttelyssä 11.1.2020 PATUKKA oli paras uros kera cacibin. Tiukan kisan päätteeksi rotuspesialisti Helena Kosig valitsi PATUKAN näyttelyn parhaaksi bulldogiksi eli ROP-bulldogiksi.
Lämpimät onnittelut komistuksen kotijoukoille!