Uutisia

Uutisia yhteensä: 232
1...5 | Seuraava → | Viimeinen ⇒

VOITTAJANÄYTTELYISSÄ HIENOJA ONNISTUMISIA

15.12 Helsingin Voittajanäyttelyssä ja 16.12 Voittajanäyttelyssä HIPPO,CH Pinebulls John Bull kartutti tittelirimpsua kahdella uudella Veteraanivoittaja tittelillä HeVV-18 ja VV-18. Lauantaina rotukehää tuomaroi Karl-Erik Johansson Ruotsista ja Markku Kipinän johdolla mentiin sunnuntaina. HIPPO oli kumpanakin päivänä VSP-veteraani, tyttärensä TYYNEN,CIB Möwens On And On, vieden piikkipaikan.

Lauantaina uroksissa sijoittui hienosti myös PATUKKA, CH Pinebulls Reggee Okey omistajansa Tuula Simolan handlauksessa, ollen PU3 erinomaisella arvostelulla.

Muita tuloksia tarkemmin näyttelyt sivulla.HIPPO VAUHDISSA - JYVÄSKYLÄN HURTTIEN HURTTA

10-11.11.2018 Jyväskylän NORD- sekä KV-näyttelyssä HIPPO kiiti parketilla vanhaan malliin Marko Tuominiemen maagisissa hyppysissä :)

Lauantain saldo oli ROP-veteraani, HIPON päihittäessä kauniin tyttärensä TYYNEN, CIB Möwens On And On joka oli VSP-veteraani. Tuomarina toimi Margaret Wildman.

Sunnuntaina HIPPO ja MARKO pistivät astetta paremmaksi, Hipon ollessa Paras uros ja VSP, ROP-bulldogiksi leivottiin Anu Saalastin omistama kaunis juniorinarttu Lauko Bulls Amanda. Veteraanikehä meni lauantain malliin, HIPPO ROP-veteraani ja TYYNE VSP-veteraani. Tuomarina toimi Lew Olson.PINEBULLS N-PENTUEEN SENIORI TREFFIT

Sunnuntaina 7.10.2018 Pinebulls N-pentue tapasi toisensa reilu 7 vuoden jälkeen, sitten pentutapaamisen. Muutaman viikon päästä 8-vuotis syntymäpäiviään viettävän yhdeksänpäisen pentueen kaikki bullukat ovat edelleen hyvässä kunnossa ja paikalle tapaamiseen saatiin heistä kuusi. Aurinkokin yltyi paistamaan tämän iloisen joukon myötä, vauhtia riitti senioreilla loppuun asti.
N-pentue on yhdistelmästä Pinebulls John Bull ja Pinebulls Harlequin.


Lämmin kiitos teille kaikille jotka olitte mukana!HIPPO-PAPPA ERIKOISNÄYTTELYN GRAND OLD MAN

HIPPO, CH VWW-17 Pinebulls John Bull oli Suomen Englanninbulldoggiyhdistyksen pääerikoisnäyttelyn komein ja vanhin veteraani. Tuomarina uroksilla toimi Steve Bragger rodun kotimaasta Englannista.


Lämmin kiitos Marko Tuominiemelle Hipon alati upeasta esittämisestä ja yhteisen poikamme parhaasta mahdollisesta kodista ja hoidosta! Kiitos myös siippa Marjo Hautaviidalle, joka on ottanut rodun avosylin vastaan kaikkine kommervenkkeineen :)
SAWO SHOW 2018 - JUHLAA KEHÄSSÄ JA SEN ULKOPUOLELLA

Kuopion kolmipäiväinen näyttelyviikonloppu oli yhtä juhlaa.
Perjantaina Marko Tuominiemen ohjustama veteraanipappa HIPPO, Pinebulls John Bull oli ROP sekä ROP-Veteraani, tuomari ei muita kilpaveikkoja katsonut SA:n arvoiseksi.
Lauantaina HIPPO oli jälleen ROP-veteraani ja PU4 rotuspesialisti Stefan Sinkon tuomaroidessa. PIRPANA, Pinebulls Rhapsody For Love oli PN3 saaden varasertin.
Sunnuntaina Tuula Simolan handlaama PATUKKA,Pinebulls Reggee Okey oli PU2 saaden myös CACIBIN.
PIRPANAN piskuinen poika URHO, Pinebulls Tarzan esiintyi hienosti Kimmo Erosen hyppysissä kaikkina kolmena päivänä, saaden hienoja arvosteluja ja paljon kokemusta.

Kehän ulkopuolella vietettiin niin lähipiirin kuin hyvien bulliystävien kanssa Akin 60v. juhlia. Kiitos kaikille paikalla olleille, teitte juhlasta juhlan!